Trainers

Jeroen Kuijs
Fitness begeleider

Jeroen Kuijs

Sinds kleins af aan ben ik al druk bezig met sporten en sinds 5 jaar ook actief in de fitness. Voor mij is fitness elke keer weer een nieuwe uitdaging waar je als persoon alleen maar sterker uit kan komen. Wil je samen met mij werken aan jouw uitdaging of doelen? Stap op me af en dan gaan we samen werken aan jouw doelen op gebied van fitheid, gezondheid en voeding!

Robin Ligtvoet
Fitness begeleider

Robin Ligtvoet

Heel mijn leven ben ik al fanatiek sporter en sinds drie jaar werkzaam in de fitnessbranche. Ik zie het als een uitdaging om het uiterste te vragen van jouw lichaam zodat er maximale resultaat behaald kan worden. Lijkt het je leuk om met mij te trainen of wil je tips, stap dan op mij af. Ik help je graag met het realiseren van jouw persoonlijke doel.

Tjeerd van den Bosch
Fitness begeleider

Tjeerd van den Bosch

Ik ben al meer dan zes jaar actief in de sportschool. Ik vind fitness een schitterende sport omdat je jezelf constant kunt verbeteren, zowel fysiek als mentaal. Mijn missie is om mensen te helpen bij het behalen van hun doelen op het gebied van training, voeding en gedrag. Je bent bij mij altijd welkom voor tips, tricks en advies. Samen gaan wij voor resultaat.