Ontspanning

Ontspanning

Na inspanning is het tijd voor ontspanning. Ook daarvoor bent u bij Flash Gym aan het goede adres. Wij beschikken over diverse mogelijkheden om na het sporten nog even te genieten van de geleverde prestatie. Welness voor lichaam en geest.

Bar
aan onze gezellige bar kunt u even bijkomen onder het genot van een kopje koffie of thee, een sportdrankje of een verse jus d’orange. Ook hebben wij proteineshakes en proteinerepen.

Sauna
Even relaxen in onze sauna. Niet alleen goed voor het lichaam, maar ook je geest komt tot rust in de ontspannen atmosfeer van onze sauna. Wij hebben een infrarood sauna in de dames en heren kleedkamer waar u gratis gebruik van kunt maken.

Zonnebanken
Het hele jaar voorzien van een lekker gezond kleurtje. Dat kan met de zonnebanken die wij hebben staan. Waan je even op het strand. Onze Ergoline zonnebanken zijn voorzien van airconditioning. U kunt gebruik maken van onze zonnebanken tegen een kleine vergoeding € 2,- per 4 minuten.

Fysiotherapie ASA Fysio
Hoe goed je ook voor je lichaam zorgt, blessures liggen altijd op de loer. In dergelijke gevallen biedt onze ASA Fysio uitkomst. ASA Fysio is gevestigd in ons fitnesscentrum. Voor meer informatie en mogelijkheden neemt u contact op met ASA Fysio.

Beautysalon Faces
Bij een gezond lichaam hoort natuurlijk ook een stralend uiterlijk. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialiste heeft jarenlange ervaring en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Voor o.a. gezichts en lichaamsbehandelingen, permanente make-up en dermabrasiebehandelingen kunt u bij Beautysalon Faces terecht. Voor meer informatie en mogelijkheden neemt u contact op met onze schoonheidsspecialiste.

Flash Hairdesign
In ons pand is Flash Hairdesign by John gevestigd. Bij Flash Hairdesign by John kunt u terecht voor o.a. een was of knipbeurt.